Autoreview.bg навърши една година

Днес сайтът Autoreview.bg навършва една година. Проектът ни насочен изцяло към вас - автомобилните ентусиасти стартира на 31 януари 2012г. с историческата статия за създаването и развитието на марката BMW - "BMW Една история на успеха през магията на 20-ти век".

През изминалата година Autoreview.bg постигна и една от основните си цели, за които бе създаден - да бъде ценен източник на техническа информация и съветник при избор и покупка на употребявани коли. Многобройните ни статии в раздел "съвети" ви предлагат ценна информация за устройството, повредите, покупката и обслужването на автомобилите, а нашите консултанти са готови да отговорят на въпросите ви.

В един от най-популярните ни раздели - "на старо" ви запознаваме от първо лице с най-разпространените автомобили на пазара в България, включвайки кратко представяне на всеки модел, история, предимства и недостатъци, препоръчителни двигатели, типични повреди, както и данни за пазарното му позициониране. Информацията е безпристрастна и базирана на нашите лични впечатления при тестово шофиране, както и на информация събрана от автомобилни сервизи, интернет и собственици на такива возила.

В рубриката ни "тест драйв" ви представяме редица нови и интересни автомобили. Някой от тях наистина ни вдигнаха адреналина: Тест драйв BMW E92 M3 и X5 M - лигата на необикновените.

Ежедневните ни новини ви запознават с най-интересното от автомобилния свят. В рубриките ни "тунинг" и "премиера" ви срещаме с най-новите модели и последните творения на световните перформънс ателиета.

Но стига с равносметката на написаното. Няма да разсъждаваме над въпроса дълго или кратко е времето от една година. Едно обаче е ясно - една година е достатъчна за да се прецени дали "нещо си струва". Може би звучи самохвално и надуто. Може би дразни някого, но е факт, че Autoreview.bg е един от малкото полезни автомобилни сайтове в българското интернет пространство. Сайт обединил натрупваните с десетилетия знания, безкрайната любов към автомобила, упорит труд и не на последно място ИДЕАЛИЗЪМ, без който нищо нямаше да е същото.
 

Теодор Трифонов - главен редактор Autoreview.bg

popup content