Eвтино и некачествено фолио – що е то?

В днешно време пазарите се наводниха със стоки с китайски произход не само на световния, но и на националните пазари, това  се случва и при търговията и монтажа на евтини фолиа които не си струват парите и са направени от нискокачествени материали.Почти няма вече квартал в големите градове на България да няма малки гаражи които предлагат монтаж на фолио за автомобили и сгради . Привидно изглеждат напълно еднакви но нямат качествата и функциите на качественото фолио. Основната цел на фолиата за прозорци не е само затъмняването на стъклата на сградата или вашия автомобил. Самозалепващите фолиа имат много други цели – те защитават ваш, вашите близки и вашите вещи от вредните uv лъчи, от слънчевата светлина, топлина и отблясъци.Поради тази причина за обикновения потребител е трудно да определи, коя марка фолио за стъкло е надеждна. Когато затъмнявате автостъклата си с нискокачествени фолиа, те избеляват появяват се мехури или се късат за кратък период от  време, още повече, че те и не осигуряват никаква защита на интериора на автомобила и хората возещи се в него. Когато вие се решите да монтирате фолио на вашата сграда, Вие трябва да сте много внимателни – евтините и нискокачествените фолиа губят своите показатели за 1 години или дори за месеци. Това много пъти не може да се види с просто око, но качествата заради които сме избрали конкретното фолио отдавна са загубени. Фолиата за прозорци на SunTek Window Films, SunGard, GlassGard, SunTek, ASWF имат много години гаранция и могат при качествен монтаж да Ви свършат перфектна работа.При избора на фолио за стъкло трябва да сте ,много внимателни. За това ви препоръчваме да ползвате услугите на монтаж и покупка на фолио само от основни вносители на фолио.

Защо да изберете качествено фолио?

Фолиото може да помогне за облекчаване на слънце вредните последици, като блокира до 99% от ултравиолетовите лъчи и отразяващо повече от 78% от слънчевата топлина.Нещо повече, то подобрява външния вид на всяко превозно средство или сграда, като същевременно осигурява енергоспестяващи комфорт в горещо лято и студена зима.

Ние използваме качествени материали на фирми лидер в индустрията SunTek Window Films, SunGard, GlassGard, SunTek, ASWF, специализирани в разработването и производството на фолио за прозорци за автомобили, домове и търговски сгради.

 

  • Енергиен баланс на осветен от слънцето прозорец от прозрачно стъкло с дебелина 4 мм

 

  • Енергиен баланс на фолирано стъкло при усреднени параметри

 

СТРУКТУРА НА ПОЛИЕСТЕРНОТО ФОЛИО

 

Фолиото за автомобили

Защитава вашия автомобил, камион, автобуса, лодка или друго превозно средство.Вие се гордеете с това, което управлявате, и искате да защитите вашата инвестиция. Изберете нашите материали и услуги за  да получите дълготрайно качество.Сигурност,защита и безопасност са само някои от причините да изберете “АЛЕКС Х & З”.

  • Намалява интериорното избледняване чрез блокиране на пряката слънчева светлина.
  • Блокира нежеланата топлина, което прави пътуването с колата ви много по-удобно и приятно.
  • Намалява напрежението в очите, чрез намаляване на отблясъците на слънцето.
  • Осигурява поверителност от любопитни очи.
  • Задържа парчета стъкло в случай на авария.

За дистрибуция или монтаж на качествено американско фолио

Моля  свържете се с нас за повече информация!

popup content