Lamborghini Aventador не е за зимата

Все пак не е изненадващо, че толкова мощен автомобил може да загуби управление по заледените пътища, независимо, колко е добър водача. Точно това се случва по време на тест на новото Lamborghini Aventador LP700-4 в Северна Европа, където въпреки двойното си задвижване суперавтомобилът се забива в доста сериозна преспа сняг.

Наблюдателните папараци на Teamspeed  хващат автомобила точно в момента, в който влиза с по-голяма скорост в доста острия завой. Тест-пилотът разсеян от неочакваните наблюдатели, неуспява да овладее машината и се забива в снега, за радост без последствия за него и колата. След като натрупалите се фотографи обграждат затъналия в преспите автомобил, пилота излиза от него и тръгва да се разправя с тях но се подхлъзва в снега, което явно ухлажда страстите му.

За щастие всичко завършва благополучно, когато на помощ пристига Audi Allroad и изкарва Lamborghini-то от снега. За финал тест-пилотът дори вдига палец позирайки на фотографите! „Той дори ми се усмихна, вдигайки пръст нагоре... не този, който очаквах"- казва по този повод един от наблюдателите на случката.

popup content