Hover H7 - най-мощният Great Wall

Китайската компания Great Wall, която разполага с филиал и у нас, разпространи снимки и информация за своя най-нов модел - Hover H7. Новият SUV на китайците ще отбележо своята световна премиера на автомобилното изложение в Пекин след седмица.

Новият Great Wall Hover H7 се очертава да бъде най-големия SUV на компанията и наистина разполага с внушителни размери - дължина от 4.8м., ширина от над 1.9м. и 1.78м. височина. Всъдеходът ще се предлага с 2.0-литров турбо двигател с мощност от 215кс. и максимален въртящ момент достигащ до 324Нм., което го превръща в най-мощния модел на Great Wall до момента. Агрегатът е комбиниран с 6-степенен автоматик и постига среден разход на гориво от 10.5л/100км.

  

На външен вид новия Hover H7 напомня донякъде на Volkswagen Touareg, като в предната част се откроява огромната хромирана решетка. Всъдеходът ще предлага и нови стандарти като комфорт и безопасност, със своите 10 въздушни възглавници, стабилизираща система, адаптивни фарове, Start/Stop бутон и мултимедийна система.

   

popup content