BMW вади лимитирана серия M3 Frozen Silver Edition

Немската компания BMW ще предложи на своите клиенти специално издание на ексклузивното си купе M3, кръстена Frozen Silver Edition. От лимитираната серия на спортния баварец ще бъдат произведени едва 100 бройки.

BMW M3 Frozen Edition Silver разполага с познатия 4.0-литров V8 двигател с мощност от 420кс. Агрегатът е комбиниран с 7-степенна M-DCT скоростна кутия, благодарение, на която ускорението от 0 до 100км/ч. се извършва за едва 4.6сек. срещу 4.8сек. за „обикновеното“ BMW M3. Спортният пакет е допълнен от понижено с 10мм. спортно окачване, както и от електронно регулируеми амортисьори, които дават възможност за допълнителни настройки. Промени е претърпяла и електронната система за контрол на стабилността DSC+.

Лимитираното издание на M3 впечатлява с новата “Frozen Silver” боя, контрастираща с матово черните 19-цолови джанти от олекотени сплави. Външността на спортното купе се отличава и с ауспуси, решетка и „хриле“ в тъмен хром, допълващи Shadowline пакета на BMW M3 Frozen Silver Edition. В интериора на бавареца се откроява арматурното табло с карбонови апликации и двуцветните седалки, комбиниращи черна и сива кожа. Нов е и M3 воланът обвит в Alcantara, а всеки лимитиран автомобил притежава плака, даваща информация за поредния номер на возилото и неговия уникален характер.

  

popup content