Лимитирания Aston Martin One-77 е разпродаден

Всичките 77 бройки от уникалния Aston Martin One-77 са разпродадени. Това обявиха от британската компания, добавяйки, че One-77 няма да бъде произвеждан повече, което допълнително вдига рейтинга на суперспортния модел сред автомобилните колекционери.

Aston Martin One-77 е създаден с предимно имиджова цел и вплита всичко най-добро, на което са способни от британската компания. Моделът е и най-мощния сериен Aston Martin произвеждан до момента със своя 7.3-литров V12 двигател с 760кс. Автомобилът ускорява от 0 до 100км/ч. за около 3.7сек. и достига максимална скорост от 355км/ч.

Лимитираният Aston Martin One-77 се изработва спрямо желанията на клиента, като предлага широки възможности за персонализиране, особено по отношение на интериора. Разбира се подобен суперавтомобил си има и подобаваща цена - 1.9 милиона долара, като от Aston Martin съобщават, че всички One-77 са продадени единствено на проверени клиенти. Това гарантира, че нито една бройка от модела няма да попадне в ръцете на прекупвачи, които в последствие да я продадат на по-висока цена.

popup content