Националният събор на Ауди събра почитатели на марката от цялата страна

Разположената край Пловдив писта „Дракон“ събра феновете на Audi от цяла България на „Национален събор на Ауди Клуб България 2012г.“ Дъждовното време и доста силния на моменти вятър в съботния ден (12-ти май) не попречиха на почитателите на немската марка да изпробват уменията си на пистата или просто да погледат как другите правят това. Емоции и адреналин определено не липсваха и само можете да съжалявате, ако сте пропуснали събитието.

Още преди обяд състезанията стартираха с „Италианско преследване“, което се превърна в истинско шоу, особено след падането на поройния дъжд. Мократа писта въобще не изплаши момчетата, които показаха на над 1000-та посетители, къде е силата на системата Quattro! Нещо повече – някой състезатели демонстрираха наистина страхотни умения на пистата и перфектно контролиран дрифт, което допълнително нажежи обстановката и вдигна настроението сред публиката напук на мрачното време. Впечатляващ бе големия броя на участниците в състезанията, като на практика всеки, който имаше желание да покаже своите умения в дизциплините „Италианско преследване“ или „Майсторско шофиране“ можеше да го стори. В надпреварите се впуснаха значителен брой дизелови автомобили (традиционно силна страна на Audi), а единствената дама сред участниците съвсем заслужено обра овациите на публиката, престрашавайки се да се състезава наравно с мъжете със своето елегантно Audi A3.

За „десерт“ беше оставена една от любимите на зрителите дисциплини – драг състезанието, където също станахме свидетели на доста оспорвани битки. Почитателите на Audi имаха и възможността да се докоснат до последните творения на концерна, благодарение на специално докараните от официалното представителство на марката в България модели A1, A6 и горещият кросоувър Q3. Но стига вече приказки, ами разгледайте снимките, които направихме за Вас…

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

 

Теодор Трифонов, Autoreview.bg

popup content