УНИКА прави класация на автосервизите в България

Застрахователната компания УНИКА АД изготви класация на доверените сервизи, с които работи във всички по-големи градове в България. Тя включва около 120 доверени сервиза в цялата страна. Всички те са покрили високите първоначални изисквания при сключване на договор за сътрудничество със застрахователната компания.

Подреждането на най-добрите сервизи е факт след извършено оценяване от експертите на застрахователното дружество по множество показатели, обединени в три категории: материална база, условия по договор и показатели на база резултати (извършени ремонти и т.н.). Класирането е направено чрез символа „Q”. Оценените в класацията партньори на УНИКА с “QQQQ” и “QQQ” гарантират първокласна материална база и максимално добро представяне на съответния сервиз по всички критерии в проучването на застрахователя.

"Класирането на автомобилните сервизи, което разработиха нашите експерти е поредната стъпка, която УНИКА предприема в посоката грижа за клиента. Смятам, че това е доказателство, че компанията ни е загрижена за това какво обслужване ще получат нашите клиенти не само в офисите ни, но и в сервизите, където ще ремонтират автомобилите им. Така ще стимулираме и сервизите, защото те ще се стремят да получат по-висока оценка в класацията на УНИКА, като предоставят по-добро обслужване на посещаващите ги", заяви Николай Генчев, главен изпълнителен директор на ЗК "УНИКА"АД.

УНИКА АД ще обновява класацията на всеки три месеца. Предстои да се добави и нова категория - оценка на клиента. Това ще става чрез провеждане на анкетно проучване сред клиентите на компанията.

Класацията на застрахователната компания по градове с оценки можете да видите ТУК!

popup content