Mercedes подготвят фейслифт на E-Class

Mercedes-Benz E-Class, ще получи фейслифт през следващата година. Няма яснота относно конкретните технически характеристики на автомобила. Подновена ще бъде цялата гама на возилото като от разпространените изображения, впечатление правят подчертаните спортни линии на колата, както и леко заострената предница. Променена е и решетката, а  предните светлини са оформени в едно тяло, вместо в две отделни, както е при настоящия модел. Различен характер имат и задните светлини като промените са засегнали и очертанията на задната броня.

 

Дизайнерите са поработили и върху облика в интериора на новия E-Class, като се очаква той да бъде още по-луксозен и технологичен.

Относно промените по техническите характеристики на новия фейслифт на Mercedes, не се споменава много. Към настоящия момент на разположение са 3,5-литров V6 с 333кс, 4,6-литров V8 с турбо и 435кс., "осмак" с два турбокомпресора и 537 к.с.) и т.н. двигатели. Вероятно новите агрегати ще са с намален разход на гориво и ще отделят значително по-малко количество вредни емисии.

popup content