Първо официално видео на филма Need for Speed

Какво по-логично развитие за една супер успешна видеоигра от превръщането и във филм? Точно това се случва и с най-популярната автомобилна поредица  Need for Speed, която вече се екранизира и трябва да излезе по кината през март 2014г.

Вече е факт и първото официално видео свързано с новия филм, обещаващо истинско нашествие от суперавтомобили! На едноминутната лента, съдържаща сцени от трейлъра и от самото заснемане виждаме екзотики като Lamborghini Sesto Elemento, Koenigsegg Agera R, Saleen S7, Bugatti Veyron и дори McLaren P1 (вероятно реплика). Возилото, което управлява главният герой (Арън Пол) пък е зверски Ford Mustang (на горната снимка) с преработен от Ford Racing 5.8-литров алуминиев V8 двигател с 900кс.

Иначе историята се завърта покрай обичайния сюжет за несправедливост, отмъщение и улични състезания. Обвинен е престъпление, което не е извършил, автомобилният механик и уличен състезател Тоби (Арън Пол) излиза от затвора, решен да отмъсти на човека отговорен за неговото несправедливо осъждане. Той пък от своя страна обявява огромна награда за главата на Тоби, което както може да се досетите води до лудешки гонки из цялата страна.

Need for Speed е режисиран от Скот Уо, като в лентата срещаме и актьори като Доминик Купър, Рамон Родригес и Дакота Джонсън.

Вижте и официалното видео!

popup content