Ето го и BMW 4-Series Convertible

Баварците усилено тестват кабрио версията на 4-Series. Купето бе показано преди броени дни, а откритата версия трябва да влезе в производство до края на годината и нищо чудно да дебютира още тази есен във Франкфурт заедно с 4-Series Coupe.

На снимките разпространени от изданието Carscoops, виждаме познатия от предишното поколение твърд сгъваем покрив състоящ се от три части. Под лекия камуфлаж покриващ някой елементи от колата откриваме и M Sport пакет, а разликите с купе версията са почти несъществени и засягат основно задните колони.

Подобно на своя покрит събрат, 4-Series Convertible e нараснал като размери, което пък се е отразило благотворно на пространството в салона. Автомобилът е по-лек от своя предшественик, а според немската компания усъвършенставаният таван ще се отваря и затваря за по-кратко време.

По отношение на двигателната гама, 4-Series Convertible ще бъде оборудван с всички задвижващи агрегати от Coupe версията. За сега те са три – дизеловият 420d с 184кс. и бензиновите 428i и 435i, съответно с 245 и 306кс. На по-късен етап ще се появат още един бензинов мотор и два дизелови, както и M-модификация с 450кс.

popup content