Mercedes-Benz представя фейслифт на GLK

През месец април предстои автомобилният салон в Ню Йорк на който отново ще станем свидетели на вълнуващи премиери от автомобилния свят. Сред очертаващите се премиери е и тази на обновения компактен SUV - GLK на компанията Mercedes-Benz.

Още на пръв поглед, в GLK се открояват новите фарове, предна и задна броня, решетка и нов набор от лети джанти с размери от 17 до 20 цола. Промените в интериора също са на лице, като най-забележителната от тях е преместването на скоростния лост върху кормилната  колона. В оборудването на луксозният SUV, са включени множество системи за сигурност, като например система за следене на състоянието на водача, система за разчитане на пътните знаци, система за контрол на мъртвите зони, система за запазване на лентата на движение, круиз-контрол и др. Mercedes GLK ще разполага и с AMG вариант, различаващ се със спортен бодикит и мощен агрегат.

Обновеният Mercedes GLK ще разполага с обичайното разнообразие от дизелови и бензинови агрегати, отличаващи се със своята екологичност и икономия на гориво.

   

popup content