С MINI на къмпинг сред природата

 

 
Британската марка (с немски собственици) MINI представи две нестандартни концепции за хората, които обичат излетите сред природата, чуруликането на птичките и други подобни "еко" заигравки.
 
Къмпинг разработките са на базата на моделите Clubman и Countryman и дават един различен поглед към симпатичните творения на MINI. Първото решение предлага палатка "Swindon", която се монтира върху покрива на MINI. Нейната горна част се повдига, осигурявайки достатъчно пространство за двама души. В спуснато положение, добавката се вписва перфектно в изчистеният силует на елегантното MINI.
 
    
  
 
Ако това ви се струва недостатъчно, от MINI предлагат и каравана "Cowley caravan" в интересен ретро стил, която е едва с 120мм. по-широка от автомобилът и тежи по-малко от 300кг. Караваната на MINI предлага всичко необходимо за едно луксозно "къмпинг приключение" (само тоалетна няма, но можете да ползвате даденостите на природата). В "Cowley caravan" ще намерите две спални места, газова печка, резервоар за вода, слънчеви батерии за захранване на "гарсониерката", 230 волтова електрическа система, хладилник, TV, стерео и др. 
 
    
    
 
"Палатката" и караваната могат да бъдат поръчвани в множество екстериорни и интериорни цветови комбинации, спрямо вашите предпочитания.

 

popup content