BMW готви фейслифт на 7-Series

Най-късно до месец юли, немската компания BMW ще представи рестилизирания си флагман 7-Series, който е един от най-актуалните автомобили в премиум сегмента. Наблюдателни папараци заснеха поприкритата "седмица" по време на тестове и още на пръв поглед си личат местата, където лимузината е претърпяла промени.

Обновеният флагман на "баварците" ще се отличава с променени брони, радиаторна решетка и нов набор от джанти. Макар и обхванал по-скоро отделни детайли, фейслифтът утвърждава в още по-голяма степен елегантната агресивност, с която се характеризира BMW 7-Series, както се вижда и на представения рендер (горната снимка).

По-сериозни промени ще има по отношение на техническата част, като топ-лимузината ще получи нов 8-цилиндров, бензинов двигател и 6-цилиндров дизел с три турбини. Последният двигател е изключително интересен сам по себе си и предлага мощност от 381кс., съчетана с огромен въртящ момент, достигащ до 740Нм. От BMW не изключват и появата на "заредена" версия на возилото, дело на специалистите от M GmbH.

  

popup content