Audi A3 Limousine с премиера за България

На официална церемония в един от големите столични молове се състоя премиерата за България на най-очакваната модификация на новото Audi A3 – A3 Limousine. По време на своеобразния спектактакъл автомобилът стъпи на сцената разбивайки импровизирана стена, а зад волана му бе рали пилотът Ясен Попов. Всичко това бе съпроводено с 360-градусова 3D проекция. Доста впечатляващо, както и самия автомобил, чийто основен конкурент в класа на компактните премиум седани е Mercedes-Benz CLA.

Audi A3 Limousine е четвъртата модификация на новото - трето поколение на инголщатския модел след версиите Sportback (хеч с 5 врати), кабриолет и хечбек с 3 врати. Очаквано автомобилът носи и характерните за модела динамични черти, съчетани с елегантната седан линия. Според Audi, A3 Limousine притежава характерното високо качество на изработка и богата гама от бензинови и дизелови задвижващи агрегати. Оборудването на автомобила също съответства на неговия премиум имидж и включва инфоразвлекателна система и множество технологии, характерни за автомобили от доста по-висок клас.

На българския пазар Audi A3 Limousine ще се предлага с четири двигателя - бензиновите 1.4 TFSI и 1.8 TFSI и дизеловите 1.6 TDI и 2.0 TDI. Всички са 4-цилиндрови, а на по-късен етап ще видим и топ-модификацията S3 Limousine с 300кс.

Цените на Audi A3 Limousine стартират от 48 308 лева за версията Attraction с базов бензинов мотор 1.4 TFSI. Цените на дизелите започват от 49 130лв. за 1.6 TDI.

popup content