За всеки терен - Passat Alltrack

 

 
Новият VW Passat Alltrack, който беше представен за първи път на автосалона в Токио, през миналата година, сега вече е на разположение на повечето пазари в  Европа. Причината да се нарича Alltrack се крие в редица елементи, които го отличават от обикновения Passat и го правят способен да се справя с леки off-road трасета. 
 
 
 
Външността на Passat Alltrack е станала по-грубичка и недвусмислено показва какво е предназначението на автомобила. Подсилени са дъното и страничните прагове. Предлага се и широк избор от лети джанти. 
Моделът е оборудван със система за задвижване на четирите колела (4Motion all-wheel drive system). За офроуд възможностите на Passat Alltrack спомага и увеличеният от 135 мм на 165 мм клиренс.
 
 
 
На разположение ще бъдат 4 двигателя. Дизеловите 2.0 TDI, ще предлагат два варианта на мощност от 140 к.с. и 170 к.с. Бензиновите са 1.8 TSI със 160 к.с. и 2.0 TSI с 210 к.с. С 4Motion ще бъдат оборудвани по-мощните двигатели, а при другите системата ще бъде опция.  Посочва се разход на гориво при дизеловите двигатели от около 6 литра на 100 км. 
popup content