Новото BMW 328i F30 с тунинг от AC Schnitzer

На 82-рото автомобилно изложение в Женева, тунинг компанията AC Schnitzer, специализирана в доработката на BMW представи ексклузивен тунинг пакет за новото BMW серия 3. Специалистите са избрали за база на своята разработка модела F30 BMW 328i.

Тунерите от AC Schnitzer са разработили впечатляващ бодикит, който добавя солидна доза динамика и агресия във външността на новото BMW 3. Нов преден спойлер, хромирана решетка, заден дифузьор и още редица впечатляващи елементи допълват вида на седана, спечелил много почитатели още с появата си на пазара. Със своята елегантност впечатляват и новите алуминиеви джанти с ярки сребристи акценти, които се предлагат в три размера - 18, 19 и 20-цола. За да бъде постигнато безупречно пътно поведение, инженерите на AC Schnitzer са обърнали подобаващо внимание на окачването на автомобила, като в резултат просветът на BMW 328i е понижен, което в комбинация с по-твърдото окачване, гарантира пълен контрол върху автомобила, дори при екстремни забавления с "вратите напред".

Разбира се упражнението нямаше да е пълно ако тунерите не бяха "пипнали" и под капака на автомобила. Специалистите на AC Schnitzer са обърнали подобаващо внимание на най-важният компонент от всяко BMW - неговия двигател. Мощността на BMW 328i е нараснала до 295кс., а максималният въртящ момент е 410Нм. Максималната скорост е електронно ограничена до 250км/ч.

       

popup content