Hartge напомпа BMW M1

 

 
Немските тунери от Hartge са известни със своите предпочитания към продукцията на баварския автомобилен производител BMW. От години тунинг ателието представя своите ексклузивни разработки на базата на серийни "баварци". Последното творение на Hartge е базирано на добилият култова популярност модел BMW M1, който в техните ръце е предобил още по-впечатляващи характеристики!
 
Във външният вид на BMW M1 Hartge се отличават спойлерите на капака и покрива, които оптимизират аеродинамиката на автомобила. В интериора властват скъпа кожа и велур, а алуминиевите педали и апликации внасят допълнителна доза спортен адреналин.
Любимото място на специалистите от Hartge обаче е двигателят. Благодарение на оптимизираната електроника на мотора и преработената изпускателна система, 3.0-литровият би-турбо двигател е изстискан до 401кс. при максимален въртящ момент от цели 530Нм. Впечатляващото пътно поведение на BMW M1 е подобрено чрез новото спортно окачване, снижаващо автомобила с 30мм.
 
В резултат на промените BMW M1 Hartge ускорява от 0 до 200км/ч. за едва 11.34сек., или с 2.18сек. по-бързо от стандартната M-ка.
 
popup content