Оптималният Bentley Continental GT от Mansory

След като тунинг специалистите от Mansory Design представиха своето уникално виждане за новото Lamborghini Aventador, те не се посвениха да посегнат и на британския аристократ Bentley Continental GT. В Женева, тунерите от  Mansory представиха Le Mansory II – може би най-екстравагантният бодикит за Bentley правен някога.

Автомобилът е подобрен в аеродинамично отношение, с доработените брони, странични прагове, заден дифузьор и спойлер на багажника. Капакът е заменен с нов, изработен от въглеродни влакна, а стъпката на автомобила е увеличена с 50мм. на предната ос и 60мм. на задната. Оптимизирана е и изпускателната система, завършваща с четири накрайника, а в предната броня забележително се открояват дневните LED светлини. Автомобилът стъпва на нови олекотени 22-инчови джанти, побрани в разширените калници.

В интериора на Bentley Continental GT by Mansory властват скъпа дървесина, висококачествена кожа и карбонови апликации. Избраната разцветка комбинира бяло и черно, но тя може да бъде и индивидуализирана спрямо предпочитанията на собственика. Открояват се и новият спортен волан и алуминиеви педали.

За да бъде пълен тунинг пакетът, от Mansory са "бръкнали" и под капака на британският суперавтомобил. Оптимизираната електроника, преработената изпускателна система и спортен филтър, са увеличили конете в Continental GT до 672кс. Максималният въртящ момент е 780Нм., достъпен още при 1700об/мин.! Като резултат от подобренията, Bentley Continental GT by Mansory ускорява от 0 до 100км/ч. за едва 4.5сек., достигайки максимална скорост от 322км/ч.

Тунинг пакетът Le Mansory II се предлага за моделите Continental GT и GTC (купе и кабриолет).

   

popup content