Извън стандартите - Cooper от AC Schnitzer

Да, наскоро спортното Mini Cooper Coupe отпразнува своята премиера, но за тунинг специалистите от AC  Schnitzer нищо серийно неможе да бъде достатъчно „спортно“. Скоро след премиерата на серийният модел, те представиха своето виждане за малкия спортист – и резултата определено е отвъд общоприетите стандарти.

AC  Schnitzer залагат на перфектното пътно поведение и удоволствието от шофирането на Cooper Coupe. Балансирано управление и безупречно поведение в завой вече е гарантирано с диференциала с ограничено приплъзване и до 75% блокировка поставен от AC Schnitzer. Ъпгрейдната е и спирачната система като спирачните дискове са с по-голям диаметър. Прибавената спортна изпускателна система оптимално балансира мощността на двигателя а перфектно усещане при шофиране се подсилва от акустичните качества на AC Schnitzer спортно гърне от неръждаема стомана.

Дизайнерите на компанията са обърнали особено внимание на външният вид на Mini Cooper Coupe, правейки серия от тунинг пакети, персонализиращи колата според желанието на собственика.  Стандартният интериор е подобрен от AC Schnitzer с прибавянето на цифров дисплей за предавките, алуминиеви педали, нови велурени стелки и множество персонализирани детайли.

На разположение са 17 и 18 инчови AC Schnitzer - BiColor джанти.

popup content