Елегантно Audi S5 от Senner

Безспорно продукцията на немската компания Audi е една от най-предпочитаните, когато става въпрос за тунинг доработки. Поредното доказателство идва от германското тунинг ателието Senner, чийто специалисти са взели едно серийно Audi S5 и са приложили своите инженерни умения и дизайнерски талант. Резултатът е изцяло индивидуализиран автомобил с елегантен  дизайн и оптимизирана мощност.

На външен вид промените са  незабележими на пръв поглед. Audi S5 е запазил своята стилна линия и елегантност, но едва забележимите детайли, добавени от Senner  утвърждават впечатлението за агресивен спортен автомобил. Автомобилът е снижен максимално, благодарение на регулируемото окачване, което в комбинация с 20-цоловите джанти увеличава стабилността на автомобила при спортни "упражнения".

Специалистите на Senner са оптимизирали електрониката на двигателя и спортната изпускателна система, като в резултат на това са „преляли“ допълнителна мощност в Audi S5. Стандартният 3.0-литров V6 двигател вече разполага с 377кс. и 500Нм. въртящ момент.

   

popup content