По-мощен Ford Mustang от Roush

Американската тунинг фирма Roush, чиято любима тема е Ford Mustang, представи последният си проект на базата на автомобила. Този път тунерите са преминали към цялостна преработка на Mustang, на три нива (stage 1,2,3), включваща бодикит, окачване и двигател, с което дават още един поглед върху американската автомобилна икона.

Първото ниво на доработка - Stage 1, включва цялостна промяна на бодикита на Ford Mustang, включваща нови брони, прагове, агресивна решетка и променен капак с добавени отвори за въздух. С добавянето на редица ретро звучащи елементи от Roush, придават в Ford Mustang и нотка от легендарните Muscle Cars от 60-те и 70-те години.

Stage 2 предлага промени по окачването и управлението на автомобила, с добавянето на спортни амортисьори, оптимизирана спирачна система и 18-инчови джанти.

Stage 3 включва нивата на преработка 1 и 2, прибавяйки допълнителна мощност на 5.0-литровия V8 двигател, която вече достига до 573кс. и максимален въртящ момент от 683Нм. Впечатляващите резултати са постигнати чрез преработка на електрониката на двигателя и оптимизиране на изпускателната система.

   

popup content