MR Car Design преработи Opel Insignia OPC

Най-мощната версия на популярният седан на Opel - Insignia OPC си "намери майстора" в ръцете на тунинг специалистите от немското ателие MR Car Design. Тунерите са преработили изцяло спортната лимузина, добавяйки солидна доза спортно излъчване и допълнителна мощност на двигателя.

От MR Car Design са обърнали подобаващо внимание на пътното поведение и управлението на Opel Insignis OPC, поставяйки ново регулируемо (за щастие) G-Ride въздушно окачване от фирмата Reil Performance. Благодарение на него, в максимално ниско положение автомобилът изглежда сякаш е полегнал на земята! Настройката обаче е особено подходяща за каране на писта, а в комбинация с 20-цоловите джанти (доста известен и у нас модел) пътното поведение на Insignia OPC е максимално подобрено.

  

По отношение на двигателя, тунинг специалистите са преработили основно управляващата електроника и изпускателната система. Така мощността на 2.8-литровия би-турбо мотор е нараснала от 325 до 374кс., предоставяйки максимален въртящ момент от 495Нм. От MR Car Design все още не оповестяват динамичните постижения на тунингованият Opel Insignia OPC.

   

popup content