Новия Mercedes ML се сдоби с елегентен тунинг пакет от Kicherer

Ако желаете вашият Mercedes ML да се откроява от сивия поток луксозни автомобили по улиците, от немското тунинг ателие Kicherer имат най-доброто средство за целта - ексклузивен тунинг пакет, с който вашият джиБ определено няма да остане незабелязан.

Трансформацията на Mercedes ML Kicherer стартира с изцяло променен бодикит, придаващ по-мощно и мускулесто излъчване на луксозния SUV. Особено се открояват "раздутите" калници, с които ML придобива стойка на състезателен автомобил. Под тях пък са намерили място нови 22-инчови алуминиеви джанти в черен цвят, а тунинг пакетът е допълнен от нови предна и задна броня с вграден дифузьор. Впечатление правят и трапецовидни накрайници, даващи завършек на спортната изпускателна система. Окачването на возилото също е понижено с 25мм., което подобрява значително пътното поведение на Mercedes ML.

За интериора на новия Mercedes ML от Kicherer са подбрали разнообразие от висококачествена кожа в цветове според желанието на клиента, а за спортните амбиции на возилото напомнят множеството карбоновите апликации. Повече подробности, както и информация за евентуални интервенции под капака на ML, от Kicherer ще разкрият при премиерата на доработения SUV.

popup content