Range Rover Evoque с елегантен тунинг пакет от Kahn Design

Специалистите от британското тунинг ателие Kahn Design определено имат афинитет към продукцията на аристократичната марка Range Rover, или по-скоро към нейната доработка. След като в началото на годината, тунерите представиха своето виждане за екстремен Range Rover Sport, сега от Kahn Design са обърнали подобаващо внимание и на най-малкия представител на марката - Evoque.

Доработеният Range Rover Evoque включва оранжев Vesuvius-цвят, който е главен щрих във външността и интериора на компактния кросоувър. Тунинг пакетът се допълва от преработен бодикит включващ брони в сив мат (Matt Pearl). Evoque стъпва на нови 21-инчови алуминиеви джанти, прикрили боядисаните в оранжево спирачни апарати. Дизайна е завършен от новите накрайници на ауспуха в характерния за моделите на Kahn Design стил.

В интериора се редуват черна, Vesuvius-оранжева кожа и карбонови елементи. Kahn Design допълват спортно-луксозния интериор на Range Rover Evoque с нови алуминиеви педали и променено в цялостния Vesuvius-стил арматурно табло.

   

 

popup content