Усещане за стил - Porsche 911 от TechArt

Тунинг ателието TechArt е известно със своите доработки на базата на Porsche. Уникален стил и екстравагантен дизайн са характерните черти на всяко Porsche, тунинговано от немските специалисти.

 

Само след няколко седмици, на автомобилното изложение в Женева, TechArt ще представи своя нов аеродинамичен пакет, разработен специално за новото Porsche 911. Тунинг пакетът предоставя почти неизчерпаеми възможности за индивидуализация на новите Carrera и Carrera S, спрямо предпочитанията на клиента.  От пълен кожен интериор с декоративни шевове в цвят по избор, до спортни елементи от карбон и индивидуални комбинации от цветове. TechArt не поставя никакви ограничения на желанията на клиента. Материалите използвани в интериора са от най-висококачествена кожа и алканта.

 

В екстериора прави впечатление изискания стил, допълващ се перфектно с елегантната линия на новото 911. Характерната за TechArt арогантност на формите сега е представена в по-прикрит и ненатрапчив вид.  Елегантните 20 и 21-инчови джанти с пет спици TechArt Formula, подсилват усещането за динамика и дават поглед към спирачните апарати, боядисани в цвят по избор. Уникалният дизайн на колелата, спортните ауспуси TechArt от полирана неръждаема стомана и външните декоративни елементи от въглеродни влакна показват уникалният характер на новото Porsche 911 TechArt.

popup content