Lamborghini Aventador може да бъде и още по-зловещ

 

Още с появата си на автомобилната сцена Lamborghini Aventador LP700-4, влиза в сънищата на тунинг майсторите от целия свят. Може ли супер-автомобилът да бъде още по-мощен?

От немската тунинг компания RENM се заемат да отговорят на този въпрос и да достигнат лимита на италианският звяр. Скоро резултатът е налице - Lamborghini Aventador LP700-4 Limited Edition Corsa (LE-C).

LE-C програмата на RENM е предназначена не само за подобряване на състезателните възможности на супер-автомобила – тя довежда до нови предели безупречното пътно поведение на Aventador. Повече мощност и по-добро управление е концепцията, по която са работили инженерите.

Перфектно балансираният дизайн на Lamborghini Aventador е допълнен с множество свръхлеки карбонови елементи, подчертаващи аеродинамиката, включително регулируемо задно крило. В интериора властват карбон и алкантара, застилаща новите спортни седалки. Промени са претърпели шасито и окачването, а изпускателната система е от титан. Мощността на 6.3 литровия V12 е повишена до 770кс., подобрявайки още повече брилянтната динамика на автомобила.

popup content