Wheelsandmore представя агресивен тунинг пакет за Lamborghini Aventador

Миналата седмица ви запознахме с екстравагантното Ferrari 458 Italia Spider Perfetto, дело на немските тунинг специалисти от Wheelsandmore - фирма специализирана в доработката на екзотични суперспортни автомобили. За да няма "недоволни" обаче, от тунинг ателието обърщат подобаващо внимание и на конкуренцията на Ferrari в лицето на Lamborghini Aventador LP700-4, извеждайки неговото агресивно излъчване и технически характеристики до ново измерение... измерение, в което думи като мощ и бруталност добиват нов смисъл!

Преработеното от Wheelsandmore Lamborghini е кръстено просто Aventador LP777-4. Оптичният пакет на италианския спортен автомобил все още е в процес на разработка и ще бъде изграден от изцяло карбонови елементи. Освен променения бодикит, дизайнерите включват и нов цвят за екстериора на Aventador LP777-4, допълващ хармонично неговото мощно излъчване. Екзотичното возило е оборудвано и с нови ковани алуминиеви джанти с размери 20/21-цола отпред/отзад.

За да бъде цялостен тунинг пакетът от Wheelsandmore не пропускат да се "намесят" и под капака на Lamborghini Aventador, изцеждайки още "коне" от 6.5-литровия V12 двигател. Чрез препрограмиране на управляващия софтуер на агрегата, мощността на машината е увеличена до 777кс. (серийно 700кс.). Съществено е нараснал и максималният въртящ момент на Aventador LP777-4, който вече достига внушителните 750Нм. (стандартно 690Нм.).

От Wheelsandmore все още не съобщават, как увеличената мощност и подобреният бодикит са се отразили върху динамиката на голямото Lamborghini, което в стандартната си версия ускорява от 0 до 100км/ч. за едва 2.9сек.

   

popup content