Fiat Bravo Xtreme дебютира в Сао Пауло

Компанията Fiat представи своята най-нова концепция за спортен автомобил. Това се случи по време на автомобилното изложение в Сао Пауло, а авангардната градска бегачка е базирана на популярния хечбек Bravo и е кръстена Xtreme.

Fiat Bravo Xtreme притежава изцяло преработен бодикит включващ нова предна броня с интегрирани LED светлини, нови странични прагове, задна броня с масивен дифузер и спойлер в горната част. Автомобилът разполага и с нови светлини, двуцветни джанти и преработена ауспухова система с два накрайника.

Авангардната спортна линия преминава и в интериора на италианското возило, където са обособени 4 индивидуални седалки. Арматурното табло и централната конзола също са преработени, а за забавлението на пътниците се грижат аудиосистемата ASK и интегрираните в предните седалки монитори.

Разбира се Fiat Bravo Xtreme разполага и с подобаващ на динамичния му вид задвижващ агрегат в лицето на 1.4-литровия бензинов T-Jet турбо-мотор, генериращ 255кс. при 6600об/мин. Максималният въртящ момент на возилото достига до 332Нм. достъпни от 5000об/мин. За "озаптяването" на тази мощност се грижи оптимизираната спирачна система, а безупречното пътно поведение на машината е обезпечено от спортното окачване.

От компанията Fiat не дават информация за динамичните характеристики на спортния хечбек. За съжаление не е ясно и дали машината ще влезе в серийно производство.  

popup content