Брутална визия за Porsche Cayenne от Onyx Concept

Тунинг студиото Onyx Concept представи своя последен "горещ" проект базиран на новото поколение на Porsche Cayenne. Тунинг пакетът на Onyx е кръстен OTS Edition и включва пълна визуална доработка на кросоувъра на два етапа.

Първият етап на преработка е базов. При него Cayenne получава нова предна броня с агресивни въздухозаборници, нови странични прагове, разширени калници и нова задна броня с огромен дифузьор, от който се показват изместените в центъра накрайници на изпускателната система.

Вторият тунинг етап добавя на кросоувъра нов преден капак, спойлер на покрива и карбонови странични огледала. По-широките калници разкриват ковани джанти с размер от 22-инча. За екстериора на Cayenne OTS Edition от Onyx Concept предлагат и огромно разнообразие от уникални цветове.

Разбира се тунерите не са подминали и интериора на автомобила. Карбоновите елементи са основен акцент, а седалките, корите на вратите, тавана и таблото са обгърнати в кожа.

Пакетът Cayenne OTS Edition се предлага за всички модификации на голямото Porsche и за съжаление не включва доработки по двигателя или окачването на автомобила. Това обаче не го прави по-малко впечатляващ...

   

 

popup content