Hofele Design тунингова Audi Q7

Немското перформънс ателие Hofele Design представи своя най-нов проект базиран на обновеното Audi Q7. Тунинг пакетът кръстен Strator GT 780 предлага пълна промяна за голямото Audi - от визуална доработка до промяна в окачването и оптимизация на силовите характеристики на мотора.

От Hofele Design предлагат цялостен бодикит за Q7 състоящ се от нови брони, заден дифузьор разкриващ четирите накрайника на изпускателната система и по-широки калници. Акцент в стилистиката на возилото са новите фарове за мъгла и 22-инчовите джанти изработение специално за Strator GT 780. В интериорът пък срещаме двуцветна кожена тапицерия.

Доработеното Audi Q7 разполага с регулируемо спортно окачване, което може да снижи или повиши клиренса с до 40мм. Немските тунери са обърнали подобаващо внимание и на задвижването на машината, като за проекта са избрани 3.0-литровите дизелов TDI и бензинов TFSI агрегати. Тяхната мощност е нараснала съответно до 318кс. и 600Нм. за дизела и 404кс. и 529Нм. за бензиновия мотор, като от Hofele Design съобщават, че скоро ще предложат възможност за доработка и да останалите двигатели от гамата на инголщадския всъдеход.

  

popup content