Лудият семеен автомобил

 

 
Съвсем на време, на пазара се появява новият Mercedes B-Class BRABUS, предлагащ единствената по рода си програма BRABUS Tuning Warranty, включваща в себе си спортно-елегантен външен дизайн, лети джанти с размер 17,18 и 19 инча, спортно и същевременно комфортно пътуване, както и ексклузивен интериор.  В процес на подготовка е и BRABUS тунигът на двигателя, в различните му модели от серията. 
 
 
 
Екстериорната програма на BRABUS за новия Mercedes B-Class, се характеризира със спортна елегантност, която не само определя визуални акценти, но оптимизира и аеродинамиката на автомобила.  Всички дизайнерски елементи са произведени от висококачествена Pur-R-Rim пластмаса.
Новият преден спойлер, проектиран от BRABUS, се прикрепя към производствената броня и благодарение на оптимизираната си форма, намаля подемните сили на върху предната ос. Така се осигурява перфектен фон за работа на четворната изпускателна система, която дизайнерите от BRABUS са проектирали за задната част. 
 
 
 
Алуминиевите джанти са специално разработени за B-Class и допринасят не само за ексклузивната визия на автомобила, но и допълнително оптимизират динамиката при шофиране.  На разположение са пет различни разновидности с големини от 17, 18 и 19 инча. 
Спортните пружини са калибрирани за използване с нормалните амортисьори и осигуряват снижаване на автомобила с 30 мм. 
Докато изцяло стоманените спортни гърнета с четири хромирани накрайника, са вече на разположение за всички варианти на двигателя на новия B-CLASS,  мощностните пакети от BRABUS ECO PowerXtra, за директно впръскване, са в последни етапи на разработка. 
 
В автомобилния свят, BRABUS  се счита за синоним на индивидуална изключителност. От фирмата предлагат интериорни решения съобразени с желанията на отделните клиенти, като с удоволствие изпълняват и по-екстревагантните от тях, като например мултимедийно оборудване и IPAD.
popup content