Повече конски сили за Bentley Continental GT от Anderson Germany

Водени от прословутия слоган "колкото повече, толкова повече", тунерите от немското ателие Anderson Germany се "заиграват" с един от най-ексклузивните спортни автомобили - Bentley Continental GT Coupe. Резултатът е повече мощност и още по-спортно излъзване за британския звяр.

Стандартният Continental GT разполага с 6.0-литров W12 двигател с два турбокомпресора, развиващ мощност от 567кс. и 700Нм. въртящ момент. Това обаче явно не е достатъчно за Anderson, които препрограмират електрониката на двигателя, оптимизирайки го до над 670кс. Роля за допълнителните "кончета" изиграва и новата изпускателна система, която освен това разполага с дистанционно регулируем изпускателен клапан, който може да "гали" ухото с три нива на звук.

Преработеното Bentley Continental GT стъпва на нови 22-инчови джанти в черен гланц и карбонова обвивка. За озаптяването на огромната мощност пък се грижи нова високоефективна спирачна система на Brembo.

Разбира се подобни технически данни трябва да намерят своето отражение и в подобаващо спортен външен вид. За да подсилят агресивното излъчване на доработеното Bentley от Anderson Germany разработват карбонов бодикит, включващ преден и заден капак, решетка, преден сплитер и задна престилка с мощен дифузьор. Спортният вид е допълнен и от нови странични прагове с вградени светодиоди, с които вашето Bentley Continental GT да заприлича на ниско прелитащ изтребител!

Спортната стилистика преминава и в интериора на британската машина, където срещаме апликации от въглеродни влакна и обшити с Алкантара и кожа седалки,волан, табло и врати.

   

   

popup content