Реклама

Autoreview.bg е полезен източник на важна информация във всички сфери от автомобилния свят. Също така това е един комерсиален уебсайт, който предлага възможност за рекламиране.
Възползвайте се от нашата широка аудитория и прекрасна оптимизация с уеб търсачките. Autoreview.bg е млад сайт, чиито ръст се увеличава с голяма скорост. Начините и видовете реклама са следните:

Рекламен банер
Притежавате автосервиз, автосалон, продукт или бизнес обвързан с автомобилния свят ? Autoreview.bg предлага възможност да го рекламиране чрез банер. Той може да бъде поставен на няколко определени места в сайта: лява и дясна част, горна част, ляво меню, дясно меню и разбира се по ваше желание в различните листинги на новини, ревюта, съвети и др. Ако не разполагате с такъв, то дизайн отдела на Autoreview.bg е винаги готов да ви изготви банер, специално обвързан с вашата конкретна тематика.
Цената на банерите е различна, в зависимост от тяхната големина, местоположение и времетраене.

Платена статия
Желаете да имате платена обява или ревю за конкретен автомобил или авто продукт ? Създайте собствен текст с картинки и/или всякакъв вид мултимедийно съдържание и той ще бъде поставен на точното му място из разделите на сайта. Може да се съхранява в нашата база данни завинаги или да се появява на главната страница за определено време. Единственото изискване е да е с автомобилна тематика. Цената на тази реклама варира от нейното времетраене.

Други
Имате своя собствена идея за реклама и не ви трябва гореизброените видове реклами от нас ? Autoreview.bg предоставя възможността вие сами да измислите и да определите своите собствени условия и изисквания за рекламата. Сайтът Autoreview.bg е едно отворено интернет пространство за всички ваши предпочитания и идеи.
За този вид реклама ще трябва да предоставите повече информация и детайли и е препоръчително също така и да се обсъди с нашия екип.

Възползвайте се от възможността да рекламирате при нас !

popup content