Услуги

Интернет пазарът на употребявани автомобили в България предлага огромно разнообразие от оферти. Някой са наистина примамливи, а други могат да застрашат сериозно вашето финансово състояние. Ако не сте сигурни как да изберете най-подходящият за вас, нов или употребяван автомобил, ние ще ви окажем съдействие, консултирайки ви в избора, съобразявайки се с вашите потребности и цените на пазара. Нашият екип следи ежедневно техническите и експлоатационни тестове на нови и употребявани превозните средства, техните цени, както и най-актуалните оферти на онлайн пазара.

Не разчитайте единствено на късмета си при покупката на употребяван автомобил. Заедно ще стигнем до най-доброто решение за Вас!

Запитване за автомобил
Набелязали сте си марка, модел автомобил или конкретна обява от интернет. Понякога снимките и описанието, което дават търговците говорят достатъчно за състоянието на един автомобил, стига да знаете какво да гледате. Изпратете ни вашите изисквания и конкретните он-лайн обяви, които сте набелязали и в рамките на 2 часа, ние ще ви консултираме и дадем професионален съвет за набелязаните автомобили. Освен това ще ви предложим до две оферти, които сме преценили, че отговарят по-добре на вашите изисквания.

Цена на услугата: 15.00 BGN

Пълно проучване на пазара
Имате нужда от автомобил, но нямате време и познания за да търсите най-оптималния за Вас вариант! Ние проучваме автомобилния он-лайн пазар вместо вас, съобразявайки се с вашите желания, финансови възможности и конкретни изисквания. В срок от 12 часа нашите специалисти ще Ви предоставят актуална информация относно техническите тестове, разходите при експлотация на автомобил и промените в цените на нови и употребявани автомобили, намирайки най-доброто решение за Вас. Нашият професионален опит е гаранция за успешна покупко-продажба.

Цена на услугата: 30.00 BGN

С цел екипът на Autoreview.bg да ви обслужи по възможно най-добрия начин е необходимо да попълните следващата форма, за да потвърдите своята заявка, предоставяйки ни повече детайли. В рамките на 4 часа ще получите отговор от нас, в който ще Ви изпратим данни за извършване на плащането, което за момента използва следните методи:

• Paypal

• Банков превод

След извършването на плащането, в зависимост от избраната от Вас услуга и зададеното от нас време за нейното извършване, ще получите в писмен вид желаната от Вас информация от Autoreview.bg

Autoreview.bg е полезен източник на важна информация във всички сфери от автомобилния свят. Също така това е един комерсиален уебсайт, който предлага възможност за рекламиране.
Възползвайте се от нашата широка аудитория и прекрасна оптимизация с уеб търсачките. Autoreview.bg е млад сайт, чиито ръст се увеличава с голяма скорост. Начините и видовете реклама са следните:

Възползвайте се от нашите услуги и нека заедно изберем най-доброто решение за Вас!


*Услугите, които предоставя Autoreview.bg имат статут единствено на съвети и препоръки. Autoreview.bg не носи отговорност за евентуални неизправности и лошо техническо състояние на закупения от вас автомобил! ПРЕПОРЪЧВАМЕ ВИ преди покупка, задължително да закарате избрания автомобил на сервиз/диагностика, където на място да се установи неговото текущо техническо състояние и да прочетете раздела Съвети и техническа информация !
popup content